Hygge kattene
Hvis der er nogle der virkelig forstår at hygge sig, så er det katte. De bruger alt deres tid på at spise, sove, lege og vaske sig selv og hinanden.
Min kæreste og jeg har tilsammen 3 katte. Buller som er lige over et år, Dolf som er omkring 4 og Ugly som er 6 år.
Dette er Buller Dette er Ugly Dette er Buller som stor
Buller sidder meget tit på denne lidt mærkelige måde, det er der ingen af de andre katte som gør, men jeg har fået afvide at hans mor også sidder på denne måde.
Her er Ugly ude og går tur, det kan han rigtigt godt lide og han elsker også at køre bil.
Her er min kærestes kat. Han havde en vendinde som ikke kunne have den mere og den var så sød, så nu bor den hos os. Den hedder Dolf og en en halv huskan halv orientaler.
Dette er Buller Dette er Buller som lille
Nu skal vi alle 3 vaskes.
Undskyld mig jeg skal lige strække mig.
Buller er min nyeste kat, han er en norsk skov kat og er vildt dejlig. Norske skov katte er den anden største katterace og de kan vokser i op til 2 år. Den største race er "Ragdoll", hvor hanner vejer mellem 5,45 og 9,09 kilo, hunner vejer 4,55 til 6,82 kilo. Hannerne er altid væsentligt større end hunnerne og hvis man gerne vil have en meget stor kat, skal man selvfølgelig gå efter en som har store forældre. Det er dejligt med en stor kat, der er meget at kramme, selv om han da er tung, han vejer ca 7 kg nu. Faktisk er jeg meget forbløffet over så lidt han fæller til trods for den meget pels, men han får også en god foder og det gør en stor forskel.
Dette er Buller som lille Dette er Buller som lille Dette er Buller som stor Dette er Buller som stor
Jeg fulde ham hos opdrætteren fra han var helt lille. Her er han kun 2 uger gammel, men han vokser hurtigt.
Han er en rigtig kælekisser. Vil man være sikker på at få en meget kælen og social kat, skal man vælge en opdrætter, som bruger tid på at kæle med dem fra de er helt små.
Her er så Buller, nu han er blivet 1 år og jeg er da meget spændt på at se hvor stor han bliver, når han er færdig udvokset.

Jeg har jo altid godt kunne lide ting som var lidt anderledes og en hårløs kat er da bare fantastisk. Sphinxer er meget kærlige og de snakker meget og så er de meget varm at røre ved.
Dette er Ugly Dette er Buller som lille Dette er Bolle Dette er Bolle
Her er min kat Ugly. Han er en sphinx, men han har altså fået hår alligevel og jeg ved ikke hvorfor, men han har faconen og er meget varm.
Her er et billede af en sphinx jeg fand på nettet og det er sådan han burte se ud. De er ikke helt hårløse, for de har meget fine dun over det hele.
Jeg elsker min Ugly mis rigtigt meget, ham er altid frisk på en lille lur og det er så hyggeligt. Og så fæller han ikke. Jeg tror på at skønhed kommer indenfra.
Her sidder Ugly og Bølle sammen. Jeg har været meget heldige med alle de katte jeg har haft, at de kan fint sammen, det er nemlig ikke altid let at få en ny kat ind i flokken.

Her sidder Ugly og Bølle sammen. Bølle blev 13 år og er desværre død, han er selvfølgelig begravet i min mor have. Vi har altid begravet vores kæledyr og det synes jeg er en god måde at sige farvel på. Jeg har været meget heldige får når en af mine katte, når jeg har fået en ny, har de kunne fint sammen, det er nemlig ikke altid let at få en ny kat ind sammen med nogle gamle.

Dette er Ugly Bolle sover Dette er Bolle
Nederst er kattekillingen Ariel, som er en norsk skovkat. Hun var den mindste der var tilbage i opdrætteren kul og hun blev desværre ikke særlig gammel, hun døde af sygdom, men jeg fik lov at vælge først da opdrætteren fik det næste kul og der er derfor jeg har Buller idag.
Dette er Ariel Dette er Ariel i en kurv her er alle 3 katte